søndag 24. oktober 2010

Bare en vanlig søndag..

Ja, det er egentlig bare en helt vanlig søndag idag. Og mamma reiser jo til Island på fredag, og blir der i 2 uker, men jeg vil for en gang skyld gjøre en god ting for henne. SÅ jeg skal hekle til fingrene mine detter av ! Jeg hekler armebånd i str. S, M og L. Jeg tar 50 ,- for 3 stykker. Viss noen er interreserte blir jeg veldig glad, for jeg skal gi pengene til mamma slik at hun kan få dem med til Island.
Så, om du er interresert sender du en mail til: KristineHildremyr@Hotmail.Com .
Feks: Jeg er interresert i sanne hekle-armebånd i rosa, hvit og lilla. .
Så sender jeg en mail tilbake der jeg skriver at jeg har fått mailen, og sender dem så fort som mulig. Bor du i nærheten av meg og veit hvor jeg bor hadde det vært fint om du hadde sendt mail om at du kommer innom den og den dagen med pengene. Og med det samme du er innom får du armebåndene som du har bestilt ;)
HUSK: PENGENE ER TIL MAMMA, IKKE MEG !

Bildet er tatt av kjære søskenbarnet mitt Mina, og også redigert av henne. Du er så utrolig flink jenta mi, og jeg er så utrolig stolt av deg (LOVE). Takk for at du tar deg tid til meg, det betyr alt for meg at du ikke bare dichter meg (LOVE).

2 kommentarer:

  1. Du also... snuppa mi:)
    Du gjer mykje fint for meg, stadig vekk!

    Tanken er superfin, men eg kunne ikkje ha samvit til å ta imot pengane, det er betre du tek dei sjølv og sparar til dei skoa du har lyst på;)

    SvarSlett
  2. Awwe, du er så søt <3
    -mina

    SvarSlett